1. Поставянето на правилна, конкретна цел е от съществено значение за започване на тренировъчния процес. Следващата стъпка , обаче е още по-важна. Определянето на срок и период за постигането на целта е много важно, защото това ще те държи фокусиран(фокусирана) върху достигането на резултата.
  2. Определянето на най-подходящия метод за тренировка и използването на характерни средства за работа е вторият по важност етап от съвместната работа. Средствата и методите на физическата култура са много и е необходимо да се изберат онези, които са най- подходящи за конкретния случай.
  3. 90 % от резултата при промяната на тялото, свалянето на килограми се дължи на храненето. Изготвянето на хранителен план е третият елемент от програмата. Той трябва да е съобразен с конкретното здравословно състояние.
  4. Ако можеше сам( сама) да промениш навиците си, досега щеше да си успял( успяла). Треньорът е човекът, който те държи отговорен и концентриран през цялото време. Следи развитието и прогреса ти и е човекът, който те води към успеха. Избирането на правилният треньор е четвъртият елемент от програмата.

 

 

Ако искаш да разбереш повече и да започнеш с трансформацията си , обади се и запиши час за безплатна среща на тел.0878528070; 0878528020