Кои сме ние?

ladies-finesse-sofia-feeria

Здравейте, момичета!

Аз съм Ваня и преди 13 години създадох дамски фитнес клуб „Феерия“. Направих го с цел да предоставя възможност и място на всяка жена да тренира пълноценно. Винаги съм държала на високото ни качество на работа, а него поддържаме както с професионален екип, така и с висококласна апаратура. В последните години се занимаваме с рехабилитация и с хора с по-сериозни здравословни и двигателни проблеми. Смятам, че на всеки човек трябва да му бъде даден шанс да подобри здравето си.

За тези 13 години са ни се доверили стотици жени и са се оставили в нашите ръце, за да им помогнем да постигнат желания резултат. Надяваме се да спечелим и Вашето доверие и заедно да направим промяната! Обещаваме Ви компетентни треньори, топло отношение и приятна обстановка!

Весела Николова

Весела Николова
Персонален треньор
Завършва СУ – специалност археология.
Специализации:Рехабилитация и тренировка с HUBER, кондиционна тренировка – фитнес треньор,тренировка Power Plate

Диана Христова

Диана Христова
Персонален треньор
3 пъти Шампион на Бавария
2 пъти Шампион на турнир Пловдив
1 път Републикански шампион
Балкански шампион за 2018г.
Шампион на турнир Даймънт къп 2018г.- Македония
Специализации: Power Plate, Рехабилитация и тренировка с HUBER, Терапия LPG

Mariana_T

Марияна Тодорова

Магистър Индустриален мениджмънт - ТУ София
Магистърската програма по "Спортен мениджмънт и бизнес" в САЩ
Специализации: Тренировка с Power Plate и Терапия LPG

Отзиви

ladies-finesse-sofia-feeria"Прекрасни, мотивиращи и невероятни хора. Попаднах на уникален треньор- Ваня, без която нямаше да се убедя в необходимостта от движение и най-важното, че човек трябва да се бори, а когато не си сам- борбата е "просто" игра с партньор/треньор. Благодаря ви!"
- Даря

ladies-finesse-sofia-feeria"Прекрасни хора и много добри професиналисти!"
- Татяна

ladies-finesse-sofia-feeria"Много готин клуб, супер уреди. Единственото място, където има Huber. Екипът е на ниво и обстановката е като едно голямо семейство"
- Любка

ladies-finesse-sofia-feeria"Най-якият фитнес, където някой наистина ти казва за какво служат всички тези уреди и какво да правиш с тях. Също ти обясняват как функционира организма и какво се случва с всяка храна, която вкарваш в него. Не само това, а на треньорите им пука за резултатите, които ще постигнеш! Е, няма друго такова място в София! Радвам се, че го открих!"
- Беастра